20210326 resultaten

My Friend the Wind

My friend the wind will come from the hills
When dawn will rise, he’ll wake me again
My friend the wind will tell me a secret
He shares with me, he shares with me

FB slachtoffer aantrekkende wind

Van WK kreeg ik wat foto- en filmmateriaal van een buggy die deze dag te water was gegaan. Hartelijk dank WK!

De eigenaar van de buggy zat tot het fatale moment in een zogenaamde ‘flow’. Hij had slechts 39 slagen nodig gehad voor de eerste 9 en ook de eerste 3 holes na de ‘turn’ gingen prima. Met enige bravoure (zo hoorde ik van HV) parkeerde hij zijn buggy nonchalant bij hole 13 om de succesreeks voort te zetten. Net toen hij snoevend had opgeteed zag hij in een ooghoek hoe de plotseling aantrekkende wind vat kreeg op zijn buggy en hoe deze koers zette naar het bekende kanaal.

CB en HV snelden naar de buggy terwijl WK een buitenkans zag om mooie plaatjes te schieten. CB en HV waren er snel bij maar konden niet verhinderen dat de buggy onder water dook. WK gooide er nog een mooie fles Cava tegen aan zodat de buggy met enige stijl op de bodem van het kanaal tot stilstand kwam.

foto WK

CB wist vanuit zijn nautische expertise de buggy razendsnel op het droge te krijgen. Hulde ! Hierna werd FB geadviseerd om zijn autosleutels en telefoon uit de tas te halen en dat was in de paniek best wel even zoeken !

Ach nee ! Daar ook al niet!

Nederigheid troef na drama met buggy

Wil je blijven, oke
Er staat toch geen enkele wind
Als je me maar niet ziet als de jongen met de lage score
Want bij hole 4 stort die hele droomwereld in
Jij was, zoals we dat noemden ‘het materialistische type’
Maar daar heb je nu nog weinig meer van
Jij bent nu net zo idealistisch als ik
Maar hoe wil je ’t in godsnaam anders dan
Ben ik te min
Ben ik te min omdat je ouders meer stablefordpunten hebben dan de mijne
Ben ik te min
Ben ik te min omdat je pa een grotere buggy heeft dan de mijne

Mijn boterhammen !

Hele mooie score Frans ! Verder genoeg gekkigheid en alleen maar respect voor de man die binnenkort 70 wordt. Hopelijk doet je telefoon het weer.

Volgende week : bestuursvoorzitter Van Diemen sluit weer aan

resultaten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s