20210226 resultaten

situatie 26 februari 2021 wachtrij bij hole 1

Natuurlijk het was mooi weer en FB had een dagje vrij gekregen. “Meneer Dick , de banken van Gelderland worden morgenochtend bezorgd in de Tomatenstraat en daar wil ik graag bij zijn. Ik weet dat ik een beetje laat ben met mijn verzoek en natuurlijk zal ik de verloren tijd z.s.m. inhalen. U kunt op mij rekenen.”

Meneer Dick belde mij donderdag in de namiddag op en vroeg hoe ik tegen de zaak aankeek. “Zeg meneer Ton, het verzoek van employee Frans is erg laat maar ik voel er toch wel wat voor om dit voor de gein maar eens te honoreren. Frans heeft in 2020 al zijn verzoeken voor vrije dagen met “nee” beantwoord gezien en het wordt tijd voor versoepeling.”

Natuurlijk steun ik mijn collega meneer Dick en er stond vanochtend dus geen Mazda op de parking en dat leek extra ruimte te geven op de baan. De situatie bij de eerste tee box bleek echter catastrofaal. De spiraal zat vol met wachtende balletjes en er naderden steeds meer mensen die een rondje wilden gaan golfen. Te veel mensen.

Heel angstig werd het toen er een aantal golfers in elkaar zakten en de roep om IC-bedden begon te klinken. Gelukkig hadden meneer Dick en ik onze vaccins al in Schotland toegediend gekregen en dat geeft rust. Gluiperig maar wel zelfverzekerd maakten wij gebruik van de algemene paniek door de tee box vrij te maken, rustig af te slaan en de – nu wakker geworden – woedende menigte achter ons te laten. “Veel plezier nog jongens !”.

Inderdaad was de ontdekkingsreiziger Van Diemen familie van Dick en daar hebben we de rest van de ronde over gesproken. Over Tasmanië en over de met uitsterven bedreigde Tasmaanse duivel, over de geschiedenis van Australië en de huidige politieke ontwikkelingen. Over de astrofysica en het ontstaan van de continenten. Over het zich oostenlijk verplaatsende Afrika en andere geofysische processen. Kortom een heerlijke ochtend met de colleges van meneer Dick.

Den Bosch HvL vs TB

Woensdag aanstaande staat er een match op het programma tussen de heer VAN LUXEMBURG en de heer BUNNIK. Tee off in ‘s-Hertogenbosch om 08:20. Deze match is onderdeel van het programma “Let’s get Harry Back!”.

Volgende week : FB terug van de bank en DvD is opnieuw aanwezig.

resultaten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s