20201211 resultaten

Off-day directie

Alleen EN (mister gelijkmatigheid) en JdJ speelden solide in de eerste flight. De directie daarentegen had het koud, speelde ongeïnspireerd en leek op de schoenen van Hugo de Jonge te spelen.

De gevoelstemperatuur rechtvaardigde het om met bestuursvoorzitter DvD het nummer “The frozen man” van James Taylor te memoreren.

DvD probeerde na afloop -zonder zichtbaar resultaat- zijn handen warm te wrijven (Lord have mercy on the frozen man) en TB vertrok naar Simonis voor mooie tongfilets en een portie warme kibbeling. Daarna werd het allemaal weer wat draaglijk.

De andere flight had fraaie cijfers, etaleerde dat proleterig met luid geschreeuw, gelach en ordinair afslaan op een par 3 als de voorgaande flight nog op de green staat. De Toppers. Deze flight deelnemers zijn duidelijk opgegroeid in een omgeving waar verwarmde kamers meer uitzondering waren dan regel. Echte Nordics. Echter wel respect voor deze mannen die de sledehonden gewoon een dag vrij hadden gegeven.

Beste 8 laatste 20 nieuwe stijl

Onderstaande tabel geeft de mutatie aan voor de meest recente speeldag (vandaag) t.o.v. de vorige speeldag. De sparkline voor de beste 8 volgt de scores van de beste 8 en is dus geen voortschrijdend gemiddelde. Voor de “laatste 20” dit is uiteraard op het niveau van de competitor en niet overall.

Ik hoop dat de logica goed is want ik heb dit alles slechts oppervlakkig getest. Commentaar is welkom en wordt tot op de bodem uitgezocht. De oranje gearceerde cellen in de tabel helemaal onderaan deze post vormen de scores die nu meedoen en vorige week nog niet. Ach, wat is het toch ingewikkeld allemaal.

Volgende week FB veel succes en een spoedig herstel toegewenst! DvD->Ruud clan

resultaten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s