20201106 resultaten

Matchplay

Door de extra coronamaatregelen werden er slechts maximaal 2-tallen toegelaten op de baan. Een mooie gelegenheid om dan ook maar eens een matchplay score bij te houden.

Kleine toelichting : de blauwe speler HvL heeft meer holes (6) gewonnen dan de rode speler TB (4 holes) maar het aantal strokes was in deze match gelijk , hier aangeduid als A/S (All Square). Tegenwoordig spreekt men ook van ‘tie’ maar ik vind All Square wat meer cachet hebben en dat hebben HvL en TB zeker nodig met een score van maar liefst 97 !

HW had een hele goede dag met een score van 80 en kon t/m hole 9 EN bijna de baas. Daarna pakte EN het initiatief en was na hole 15 winnaar van de matchplay.

CB speelde alleen en de uitkomst is dan op voorhand al duidelijk.

De match tussen JdJ en WK verliep eerst in Willem’s voordeel maar de inmiddels tot Zwitser genaturaliseerde JdJ verscheen in Lederhosen voor de 2e 9 en verraste WK daarmee volledig.

caddy JdJ

Ook nam hij zijn caddy mee (alle lof voor Almhof) voor de 2e negen maar i.v.m. de coronamaatregelen kon zij niet mee de baan in. Der Harry was bereid om haar verder te begeleiden naar de parking. Wel vroeg ik Harry nog even of hij op de hoogte was van de betekenis van de wijze waarop de dirndl de strik draagt. Tot mijn schrik zei hij “Was meinen Sie Lümmel  ?”. Het is niet altijd eenvoudig om dan je fatsoen te bewaren. Om verdere ongelukken te voorkomen heb ik mijn kennis op dit gebied gedeeld met de man uit Brabant.

Dirndl strik

Lus links: dit is het teken voor de man om haar te benaderen. De lus links betekent namelijk dat je vrijgezel bent.

Lus rechts: als een dame de lus rechts heeft, is ze samen met iemand of is ze zelfs getrouwd. Best een afgang dus als je denkt even te flirten en haar man staat ineens naast je. Denk ook aan het incident met Tante Dien in 1978.

Lus midden voor: De traditionele betekenis is dat de vrouw in kwestie maagd is.

Lus achter: Wanneer een dame de lus achter heeft kan het zo zijn dat ze een serveerster is, of dat ze anaal genomen wil worden (dit laatste was een aanvulling van Harry die meende dat dit in de meeste kantons het geval is). Tja , dan merk je dat het gemis van HvL met de week merkbaarder wordt.

Volgende week : DvD present , JdJ nog een vraagteken.

resultaten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s