20200814 resultaten

CB FB en de zelfscan

camerasysteem zelfscan controle filiaal Amalia van Solmsstraat

Nee, het gaat hier niet over een medische scan maar over de mogelijkheid om bij Albert Heijn zelf de boodschappen te scannen. Dit belangrijke onderwerp kwam ‘en petit comité’ ter sprake na de golfronde van vandaag. Belangrijkste bevindingen : FB is geen man van de zelfscan! Hij gooit de zaken in het karretje en sluit aan bij de bemande kassa. Old school afrekenen en naar huis.

CB echter is wel bereid om de boodschappen zelf te scannen maar hij heeft een traumatische ervaring opgedaan bij het afrekenen van een karretje voor een bedrag van maar liefst 790 euro. CB heeft stijl. Hij vertrekt geen spier en rekent met een glimlach af. Alvorens door het security poortje te lopen bedenkt hij zich dat het bedrag nooit kan kloppen.

WTF Albert Heijn ! Na deze krachtige opmerking verschijnt de manager van het filiaal en loopt de rekening na. “Ja meneer Buurman ik zie het al, de handscanner is op hol geslagen. U heeft maar 3 bakjes pinda’s in de kar maar er staan er 300 op de rekening”. “Vreemde zaak. Wij volgden u al een tijdje vanaf de groente-afdeling. De tuinbonen ging u eerst wegen vervolgens drukte u op de bon en daarna stopte u er nog snel een paar handjes bij. Maar als ik het nu opnieuw weeg dan is de bon correct, mijn medewerker bij de camera neem ik dadelijk even apart verzeker ik u”.

Dan het golfen : uitstekende scores van CB , WK, JdJ en FB. HW en TB hadden hun dag niet en dat mag ook wel eens een keer.

Volgende week afwezig FB WK. Weer aanwezig directielid DvD.

resultaten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s