20200626 resultaten

70 vs 60

Morgen zijn de heren HvL en EN jarig en het gaat hier om heuse kroonjaren. Uiteraard onze felicitaties. Mooie gelegenheid om terug te gaan naar hun geboortedata en de kranten die op die dagen zijn verschenen. Dit alles met dank aan Delpher , de “online krantenbank” zoals ontwikkeld door de Koninklijke Bibliotheek.

1950

Eerst de nestor onder de jarigen : de heer Van Luxemburg. Onderstaand de VK uit 1950. Begin van de Koreaanse oorlog,nog geen betaald voetbal,schappelijke koffieprijzen en de Mobylette. Bij de competitie-indeling zie ik voor mij onbekende namen als HSC,VSV,Maurits en Bleijerheide. Ik hoor HW al verontwaardigd zeggen “ken je die niet ?!“.

1960

Dan nu de heer Nieuwenhuis. FB zei het vandaag nog tegen me terwijl hij een broodje worst naar binnen werkte “dit was de laatste dag dat we in ons groepje met een vijftiger hebben gespeeld”.

Negentienzestig Ijzeren gordijn , Tour de France met Wim van Est, nertsen leverden nog wat op.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is image-10.png

Dat Eppe in 1960 nog geen voorzitter was van Graaf Willem blijkt onder andere uit de paragraaf hieronder (bron De Haagse Voetbalhistorie). Onder zijn voorzitterschap was de toestand zeker niet zo deplorabel geweest !

Dat de gebroeders Borsboom de voorgangers waren van Ome Ton en Tante Dien wist ik niet. Hieronder de Dien-award (enigszins uitgebeten mede daarom een collectors item !)

verslag 20200626

Vandaag een fraaie score voor JdJ die erg geconcentreerd was (bron : FB). Hij had zijn telefoon en portemonnee thuis laten liggen en dat is een indicator voor iemand die een andere missie heeft dan witte wijn bestellen en afrekenen.

DvD vertelde dat er vanaf volgende week weer 18 holes gespeeld mogen worden. Om onderlinge aansluiting te optimaliseren is er door EN , FB en TB vandaag een 1-persoonsreservering geboekt om respectievelijk 09.30-09.40 en 09.50. Komende week worden dat een 3-mans en 2 x een 2-mans flight.

Volgende week DvD->Van Dalen clan. CB, HvL en HW terug van weggeweest.

resultaten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s