20200529 resultaten bentwoud

Effe goed narekenen hoor

Om de stableford punten te kunnen berekenen stuurde ik deze week een persoonlijk berichtje naar Richard. Zie onderstaande dialoog , welke tot diep in de avond doorging en de volgende ochtend een vervolg kreeg.

Nou ken ik Richard al heel wat jaartjes. Van school (Cordi Sacratissimo) en de junioren bij Graaf Willem waar we samen kampioen werden in de A1. Op zaterdag ruim voor de wedstrijd eindeloos op de goal schieten , daarna wedstrijdje en heel vaak ook op zondag de tweede wedstrijd spelen bij de iets oudere garde Frans , Harry , Hans en mijn broer Kees. Uiteraard vanaf de senioren een geweldige tijd met – voor amateurbegrippen – best wel aardige wedstrijdjes op niveau.

Dat je dan in 2020 in ,God beter het, Benthuizen met die generatie aan de start verschijnt voor een golfwedstrijdje is uniek.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is image-25.png
foto JdJ

Ik ken Richard dus goed. Hij is geen bluffer , goudeerlijk en iedereen weet natuurlijk dat deze man een sportman is. Geef hem een bal en weg is ie. Toch moest ik zijn score wel een paar keer op me in laten werken want hij had een meer dan uitstekende score neergezet. Hij werd dan ook de verdiende dagwinnaar met 20 stableford punten ! Tweede EN (14) en derde CB (11). Gefeliciteerd Richard !

Verantwoording : Alles met het handje uitgerekend dus er zitten fouten in.

Han Veldhuis was gastspeler (laatst bij mij bekende hcp van HV is 18,1 en daarmee op een pl hcp van 10 meegerekend) en met Han is het prima spelen.

Flight indeling voor vrijdag 5 juni (hopelijk kan iedereen een tijd boeken zo rond 09.30 uur).

Flight1 FB HvL TB (TB boekt)

Flight2 DvD HW CB (CB boekt)

Flight3 HV? JdJ EN (JdJ boekt)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s