20200214 resultaten

Valentijnsdag Harrydag

Deze dag (Valentijnsdag) was iedereen natuurlijk eerst druk in de weer om geheime liefdes kaartjes te sturen of nog meer dan dat. Maar zo’n saaie dag zou het niet worden !

Nadat flight1 met EN, HW en JdJ vertrokken was op GEEL verscheen HvL met het gebruikelijke rumoer hij bij de afslag en na wat rek – en strekoefeningen verklaarde hij dat hij naar Groen-Geel was gekomen om te winnen. “Ik denk vandaag van iedereen te gaan winnen”,zei hij snoevend, “en dat betekent dus ook van EN!”.

Vreemd genoeg schoot er niemand in de lach. Dit kwam omdat HvL’s uitspraak met overtuiging werd gebracht. Iedereen voelde aan dat er vandaag met HvL niet te spotten was. Maar wie is die HvL eigenlijk ? Wat voor persoonlijkheid gaat daar achter schuil ? Als je de foto van HvL bekijkt dan zie je een betrouwbare man,wars van poespas. Je ziet ook dat hij met moeite een lach onderdrukt hetgeen wijst op een gevoel voor humor. Gewoon een vriendelijke man zonder pretenties maar wel een licht ondeugende oogopslag. Geen boekhouder zullen we maar zeggen.

Make Van Luxemburg Great Again

HvL is zich altijd bewust van zijn eigen beperkingen en schikt zich zonder morren in een positie achter de kanonnen CB en EN. Maar vandaag was het een Trumpiaanse dag. Een dag waarbij hij de scorekaart op zijn Trumps zou ondertekenen en zou tonen aan golfminnend Nederland.

Na afloop aan de spekkaas-tafel nam iedereen op gepaste afstand van HvL plaats. EN was zelfs aan een andere tafel gaan zitten wenen en beklaagde zich over het gebrek aan uitdaging bij het bespelen van GEEL. De maestro zelf bestelde met veel bravoure een uitsmijter spekkaas en daarbij een glas melk. Dat HW en JdJ met allebei een score van 72 wel heel dicht bij zijn score van 70 zaten wilde hij niet horen. “Wie zegt u ? HW en JdJ ? , nooit van gehoord”. “Nee, ik word 70 dit jaar en niet 72”.

HW verzoekt HvL overigens met klem om nou eindelijk eens een scorekaart te registreren want HvL speelt al een behoorlijke tijd met een te hoge hcp! Actie dus HvL !!

Na afloop bij het teruglopen naar de auto klaagde HvL over een zware druk op het hoofd. FB (zoon van een arts) wist de oorzaak wel : caissonziekte (duikersziekte). FB verplaatste HvL met spoed van de Buurtweg naar een recompressiekamer in Bleiswijk alwaar hij tot nader order dient te verblijven.

Volgende week : geen afschrijvingen (CB zit voorlopig nog in Thailand)

Resultaten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s