20200117 resultaten

Breaking news

Het zat er al een tijdje aan te komen maar nu lijkt het toch aanstaande : de opname van gastspeler JdJ in de scorelijsten ! Dit agendapunt kwam als laatste aan de orde in de directievergadering van donderdag 16 januari 2020.

DvD had , zoals gewoonlijk, zijn directiebretels voor deze gelegenheid aangetrokken. Mooie styling en zijn senioriteit wordt hiermee – onbedoeld – extra kracht bijgezet. Aanvankelijk leek het een hamerstuk te worden maar onverwachts rees er verzet uit de hoek van de – doorgaans meegaande – Aziatische vertegenwoordigers van de spekkaas foundation.

“Zal ik Ineke laten bellen Dick ?” , “dit wordt nachtwerk en je bezoek morgen aan de vakantiebeurs in Utrecht zie ik op deze manier niet zomaar doorgaan”. “Verdorie zei Dick , je hebt gelijk en net nu ik zo’n zin had om naar die beurs te gaan !”.

De woordvoerder van de afdeling China nam het woord en vroeg zich af of het voorstel om JdJ op te nemen in de scores een grapje was. De Japanse vertegenwoordiger lag inmiddels onder de tafel van het lachen en ook bij de Thaise afdeling sloeg men zich op de knieën van het lachen.

Ja en dát moet je bij directievoorzitter DvD dus niet doen. Hij stond rustig op en liet de afdeling ‘security’ met een klein knikje van het hoofd opstomen in oostelijke richting. Daar koos men eieren (wie niet bij spekkaas ?) voor zijn geld en al buigingen makend verklaarde men dat het allemaal niet zo bedoeld was en dat de kandidatuur van JdJ uiteraard gesteund werd.

Vanuit de directie zal er nu een voorstel richting de OR gaan met het verzoek om de zaak te bekrachtigen waarna de eerstvolgende ronde van JdJ in de boeken kan worden bijgeschreven.

Kort putje moest gemaakt worden

Op hole 16 had ik nog een put van 1 meter en ik wachtte op de bevestiging “donnée” van flightgenoot HvL. Een formaliteit zullen we maar zeggen.

HvL bleef echter hardnekkig zwijgen ! Kortom , ik moest de put spelen.

Kort daarvoor had hij een telefoontje gekregen van zijn dochter die in onderhandeling is voor een prachtige baan met dito salaris. Een salaris wat in het onderwijs niet betaald wordt, nu niet , toen niet , en nooit niet. Plotseling realiseerde hij zich dat zijn eigen loopbaan wel wat beter had gekund en hij besloot om #$%#* wraak te nemen op flightgenoot TB.

“Prima, zei ik”. “Als je hier lol in hebt dan maak ik dat putje wel even”. Uiteraard deed ik dat en ik zag HvL de bosjes insjokken. “Ik moet plassen zei hij”.

Volgende week : geen JdJ maar wel weer onze vakantieman DvD en longhitter EN

Match tegen Ruud van Dalen : uitgesteld tot nader order

Resultaten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s