20191227 resultaten

Je kan ook goed spelen zonder een bal te raken (Johan Cruijff)

foto : gastspeler JdJ

Het was een prachtige dag om te golfen. Op de hele fraaie foto (dank aan JdJ) is flight 1 te zien met van links naar rechts gastspeelster Janet Rijpstra , FB en EN. De baan bleek zeer lastig te bespelen waardoor de bovenvermelde wijsheid van Johan Cruijff zeer bruikbaar werd. Ondanks de zware baan werden er toch redelijke scores behaald. FB ging tijdens de lunch zelfs over op een zogenaamde ‘blufmodus’ getuige zijn stelling dat de wintergreens de baan veel moeilijker maakte. Ik vond het wel een aardige opvatting en met name de overtuigende wijze waarop FB deze stelling ,via de wet van Tombola, wetenschappelijk onderbouwde gaf mij voldoende zelfvertrouwen om ook te gaan brallen. De aan mij geleverde verbrande kroketten besloot ik dan ook met enige bravoure terug te sturen naar de keuken. “Wilt u deze rotzooi alstublieft terugsturen naar de kok !”. De Michelinster is verder weg dan ooit.

De Daltons

Binnenkort zal er een beknopt jaarverslag worden gepubliceerd maar vooruitlopend daarop alvast de in mijn ogen meest komische opmerking die ik in 2019 in de baan gehoord heb.

Toen er 4 spelers van aflopende lengte vanaf de afslag van hole 5 de baan in liepen klonk het droog uit de mond van FB : “Daar heb je de Daltons”. De perfecte timing van de opmerking tezamen met het beeld van de lopende golfers was geweldig !

Gastspeelster JR behaalde een score van 76 en gastspeler JdJ een fraaie 82.

Volgende match 3 januari 2020 : afwezig HvL , weer aanwezig DvD. Let op tee off is pas om 13.00 uur !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s