20191220 resultaten

Hoe de buienradar je kan belazeren !

Sinds ik van een professionele weerman hoorde dat hij de buienradar niet als leidraad gebruikt voor mogelijke regenval op korte termijn, gebruik ik dat misleidende appje ook maar niet meer. De afzegger van vandaag kreeg dus ook prompt ongelijk. Er was namelijk prima te spelen.

Nu hoorde ik van een flightgenoot dat de afzegger de afgelopen woensdag nogal had uitgehaald met de bokbiertjes en dat dit gemakkelijk tot de ongesteldheid voor vandaag kon leiden en dat de beelden van de buienradar hem waarschijnlijk prima uitkwamen. Ik ga dat volgende week maar eens navragen.

Dan nu de match : het was een genot om DvD met de hybride 5 pareltjes te zien afleveren. Helaas moest de referee wel twee strafslagen uitdelen (punten dan) vanwege een slag naar de verkeerde vlag op hole 5 :

Hierboven ziet het er nog allemaal prima uit maar even later komt de referee het slechte nieuws brengen en dat viel rauw op DvD’s dak :

De kroketten-brood smaakten er niet minder om en het was goed om te zien dat Ruud, Dick Coster en Bert ook in de baan waren. Gastspeler JdJ noteerde 91 slagen.

Volgende week spelen we de vrijdag na Kerstmis : geen afzeggingen bij mij bekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s