20191108 resultaten

Deze dag ben ik weer eens op de ‘grote baan’ geweest. Het ging best wel aardig maar het putten bij Bentwoud is toch van een andere orde en ook kom je daar echte bunkers tegen. Al met al meer 3-puts dan 2-puts en dat komt omdat de greens daar snel zijn. De C-lus (par 35) heb ik gelopen en ik kwam daar met 53 slagen vanaf.

Van EN ontving ik een fotokopietje van de scorekaarten en die heb ik natuurlijk gelijk verwerkt in de database (gastspeler JdJ liet een 94 noteren).


Wat mij betreft opvallend : EN met 37 stableford punten en een mooie 73. CB opnieuw zo vast als een huis met 2×36. Chapeau voor FB voor de birdie op hole 17. FB is nu ook bezig om de 2e 9 steevast beter te scoren dan de 1e 9 !

Hole 5/14 is voor bijna iedereen een uitdagende hole ! Ik bedoel hiermee “een probleem”.

Volgende week : DvD niet en de rest is er voor zover mij bekend wel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s