20191101 resultaten

Sliding-weer

Het was zo’n dag met van die ‘fijne’ regen. Zo’n gestage regenbui. Vroeger met voetbal was dat hét ideale weer om slidings te maken. Voor het golfen natuurlijk niet optimaal maar door de zachte temperatuur was het deze dag prima te doen. Bewondering opnieuw voor HvL die geen moment mekkert over zijn slepende blessure.

CB liet zich door ‘slow play’ van een vóór ons spelende 2-bal ontregelen. De 2-bal was nogal langdurig aan het ‘uitholen’ op hole 15. CB , die sinds vorige week niet meer in het bestuur zit en nu meent zich alles te kunnen veroorloven , liet een langgerekt en krachtig “Fore!” horen maar dit had merkwaardigerwijs geen enkel resultaat. Toen de 2-bal eindelijk de green had verlaten sloeg hij de bal geïrriteerd 2 maal out-of-bounds. Althans dat leek zo, maar bij het naderen van de green bleek dat er toch 1 bal was teruggekaatst uit het Voorlindenbos. CB zei dat het de bal was van zijn eerste slag en wie zijn wij om dat in twijfel te trekken.

Volgende week : geen afmeldingen, onzeker TB.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s