20191004 resultaten

Opnieuw operatie HvL ?

Op bovenstaande foto is bij HvL in zijn gezichtsuitdrukking een mix te zien van ‘ik mag niet laten zien dat ik pijn heb’ maar ook ‘ik wil het wel gezellig houden’. Je kunt dit zien aan de enigszins gekromde rechterarm en de iets getuite lippen. Daarnaast heeft DvD maar ook FB duidelijk zichtbaar pret om de helse pijn die HvL verbijt.

De WA-verzekering van FB zal uit de ordner gehaald moeten worden om te beoordelen of de fysieke gevolgen van het stevig de hand drukken van iemand (lees carpaal tunnel syndroom patient HvL) en dan de persoon , bij wijze van grap , naar je toe trekken binnen de dekking van de verzekering valt. Zo ja , dan dient er aanvullend bekeken te worden of FB de voorgeschreven zorgplicht heeft nageleefd. Het gaat hier immers om een speler op leeftijd die de voorafgaande avond meestal niet met een kop warme chocolademelk doorbrengt. Zo iemand trek je niet naar je toe. Inmiddels ligt er een aangetekende aansprakelijkheidsstelling op de mat in de Tomatenstraat. HvL meent dat de operatie deze keer aan de Côte d’Azur  moet plaatsvinden, een wat warmere omgeving zal het herstel bespoedigen, zo verklaarde hij desgevraagd.

Flight DvD deelt cadeautjes uit

Deze put van DvD eindigt NIET in de hole maar is WEL door FB beoordeeld als uitgeholed. Reden ? FB stelde dat zijn bal de oorzaak was van het niet ‘vallen’ van DvD’s bal. Kunt u het volgen ?? DvD pakte dit godsgeschenk lachend met beide handen aan, zo toont deze foto. Ook bij de video hoor je bij het uitholen van HvL het getal 5 binnensmonds noemen en op het scoreformulier staat een 4. Kortom een vroege Sinterklaas zullen we maar zeggen.

Volgende week : geen afzeggingen

Resultaten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s