20190927 resultaten

FB Lone Wolf

Afbeeldingsresultaat voor lone wolve

Overgenomen uit Wikipedia : Een eenzame wolf is een dier of persoon die onafhankelijk handelt of over het algemeen alleen leeft of tijd doorbrengt in plaats van met een groep. De term is afkomstig van wolvengedrag. Normaal gesproken worden wolven die zijn vertrokken of uitgesloten van hun roedel, beschreven als eenzame wolven.

De weerwolf

De weerkaarten en buienradar toonden een actief buienfront langs de westkust. Gelukkig voor ons boog dit front juist ten zuiden van Wassenaar (Buurtweg) naar het oosten zodat wij , comme d’habitude zou ik haast zeggen , een droge dag mochten beleven. Reeds vanaf hole 4 bleek dat FB zich wenste te distantiëren van de groep. Hij zag het geploeter van HvL en TB en wilde daar niet langer mee geassocieerd worden. Hij versnelde zijn pas en al snel klonk er een onheilspellend gehuil waarna zijn gelaat krakend transformeerde naar de kop van een weerwolf en let wel ! het type ‘Lone wolf’. Pas na afloop in het clubhuis bleek hij bereid om samen met ons aan tafel te gaan zitten. Uit de nonchalant geplaatste bestelling van een panini bleek ook zijn goede smaak en Latijnse geest. HvL en TB werden veroordeeld tot een broodje bal en een broodje worst. ‘Geef dat maar aan die Duitse honden’ zei de wolf tegen Karel, die op zijn beurt twee artikelen aanhaalde (zie hieronder) die hij bij zijn promotieonderzoek als casus had ingebracht.

Van FB kan je op een hoop zeggen maar hij is zeker niet gestoord en hij schreeuwt ook niet om aandacht. Kortom de wetenschap is er nog niet uit.

Volgende week : geen afzeggingen en DvD zou er volgens schema ook weer bij moeten zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s