20190906 resultaten

Het was vandaag erg close met tussen elke competitor slechts 1 slag verschil. Bij de turn was HvL nog aan de leiding maar bij hole 14 besloot hij om zijn pols verder te sparen. Gelukkig zagen wij dat de pols bij het 2e bokbiertje nog prima functioneerde ! Ook mooi : de regen kwam met bakken uit de hemel toen we net terug waren in het clubhuis. Dit alles terwijl CB ergens langs de Oostzee / Duitse waddeneilanden een boot moest terugzeilen naar Nederland. Oh ja, FB voorspelde een 3-1 overwinning van Duitsland. Hij heeft volgende week wat uit te leggen.

Volgende week : geen afmeldingen, dus CB en DvD zijn aanwezig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s