20190830 resultaten

In Brazilië wordt nog wel eens een boom omgezaagd maar op Groen-Geel bleek er ook een boom geruimd te moeten worden. Leo had de zaag ter hand genomen en dat maakt herrie. Niet ver daarvandaan loeide er een autoalarm op de parking van museum Voorlinden. De excuses voor een matige ronde waren dus aanwezig. Toch was het weer smullen vandaag op de Haagsche Countryclub Groen-Geel.

TB was vandaag de man van de shot of the day. Op hole 3 eindigde een pitch van 50 meter op magistrale wijze in de hole. Birdie ! Technische details : hiervoor werd er door TB een sand wedge geselecteerd, uiteraard na eerst de Bushnell afstandsmeter te hebben geraadpleegd. Het betrof hier een slag waar de klasse vanaf droop, hoog aangesneden en last but not least volkomen vertrouwend op de loft van de club en zonder gebruik te maken van kunstgrepen om de bal te willen helpen. ‘Laat de club gaan en het werk doen !’ , zeg ik altijd.

De scores voor de vrijdagen worden nu ongeveer een jaar bijgehouden en het is misschien wel een goed moment om de beste rondes van een ieder voor zowel lang als kort in een tabel te tonen:

Tabel met echte pijn

Volgende week is afwezig EN , DvD en HvL en aanwezig zijn CB , FB ,HW en TB. LET OP ! tee off is om 13.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s