20190726 resultaten

De temperatuur op deze vrijdag was hoog en natuurlijk is dat de schuld van Gerrit Hiemstra ! De flight meldde zich op tijd voor een gevecht over 18 holes. De hitte was verzengend en de krekels tjirpten. De competitors spraken echter helemaal niet over de temperatuur maar waren slechts bezig met het behalen van een optimale score.

Bij hole 5 bleken enkele spelers een riskante clubkeuze te maken om dat dan bij de turn op hole 14 nog een keer te doen. Het water aan de rechterkant van de fairway komt namelijk snel in het spel bij een afslag met een houten 1 en je moet dus heel zuiver slaan om de potentiële winst van die club te verzilveren. En dat is mijn mening.

Verder was opmerkelijk een birdie van FB op hole 2 na een fantastische afslag en de 42 stableford punten van TB waardoor zijn hcp daalt met 3 slagen.

Volgende week : CB en EN afwezig. DvD speelt mee met het team Ruud.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s