20190712 Die Unvollendete

Het is altijd een leuk gesprek met Dick Coster. Drieënzeventig  jaar jong , een goede golfer en hij doet dagelijks zijn lichaamsoefeningen alvorens te gaan douchen. Woont in Uithoorn. GG is zo leuk dat hij en zijn vrouw er de reis voor over hebben. Het gesprek uit een andere hoek (Bert) ging over Angela Merkel en haar gezondheidsproblemen. ‘Alzheimer’ diagnostiseerde Dick Coster krachtig en met volle overtuiging. Nou is dat voor iemand die actief is geweest in de verzekeringswereld toch een tamelijk gewaagde veronderstelling. Onmiddellijk greep de andere Dick (van Diemen) in en veegde deze diagnose van tafel. Trillende onderdelen zijn (ambtshalve) een specialiteit van Dick en onmiddellijk werd door hem de ziekte van Parkinson vastgesteld. Vier nieuwe banden eronder , kalibreren en wegwezen. Gaaf stukje vakwerk van DvD !

Weersomstandigheden

Al vroeg in de ochtend werd er driftig topoverleg gevoerd over de conditie van de baan en de te verwachten weersomstandigheden.

Singles Matchplay

Ruud had gelijk en tijdens droog weer werden de zes matches gespeeld en dit onderdeel werd gewonnen door het team Eppe. Eigenlijk vreemd want het team Ruud heeft fors lagere handicaps. Mogelijk spelen zij meer Q-kaarten en dan ook nog als de holes kort staan ? In het spel kwam dit handicapverschil niet naar voren. Maar ja was het in 2018 ook niet een ruime overwinning van het team Eppe en dan op stableford punten ?

Heel leuk was het om RW weer te mogen begroeten op de baan. Zoon Reinier (sambal op de omelet !) was zijn buggy chauffeur en op hole 6 wist RW een puike afslag en een mooie 4 te noteren ! Dit alles na te zeggen ‘Is het okay als ik deze hole ook even meespeel ? Nog niets verleerd Rob !

Greensomes

Zo rond 11 uur begon het serieus te regenen en de diverse buienradars gaven geen hoop op een droge periode binnen afzienbare tijd. De greensomes werden afgebroken en de lunchtafels werden gedekt. Jammer dat de match niet kon worden afgemaakt maar het eindresultaat is toch maar weer mooi een overwinning voor het team Eppe en wel met 8 tegen 6 (Ruud jij hebt staan 7+2=8 maar dat zal wel 7+1=8 moeten zijn).

De deelnemers hebben in ieder geval weer allemaal genoten van een hele gezellige golfdag en hopelijk gaan we op herhaling !

Volgende week : geen reguliere Friday GolfDay (Golfweek)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s