20190705 resultaten

HvL de nieuwe Frenkie de Jong ?

Gisteren ontving ik om 14:57 uur een WhatsApp bericht van HW. Na de foto visueel te kantelen zag ik een kolom met daarin een optelling van 73. Prima, dat kan. CB of EN zal zich alsnog gemeld hebben.

Twintigduizend mijlen onder zee

In de kolomkop stond echter duidelijk te lezen dat het hier ging om de score van HvL ! HW refereerde in zijn bijschrift aan de beroemde onderzeeboot uit het boek van Jules Verne. Was dat niet wat overdreven ? Echter na verwerking van de scores in de spekkaas-database zag ik dat HvL 44 stablefordpunten had behaald. Zijn hcp zou daarmee met maar liefst 4 slagen dalen als deze kaart geregistreerd zou worden bij de NGF.

Is dit een incident ?

Was dit voor HvL zo’n dag waarin alles meezit ? Putjes vallen allemaal wel, pitches eindigen vlak naast de vlag, het brood onder de omelet spekkaas is kakelvers en smaakt prima. Zo’n dag. We gaan het volgen en beoordelen of HvL definitief behoort tot de A-categorie. Met A-categorie bedoel ik een CB , een EN. Dat kaliber.

Overigens had HW een prima score van 78. In de schaduw van HvL, dat wel.

Matchplay tegen Ruud van Dalen

Volgende week de wedstrijd tegen Ruud van Dalen ! Niet verzamelen bij de beelden maar wel relaxed om voorafgaand aan de match een kopje koffie te drinken met de tegenstanders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s