20190628 resultaten

Mooie flights geen ruis

Typisch Nederlands om over het weer te beginnen maar deze dag was het voor een rondje golf wel bijzonder aangenaam.

In de 3B-flight moest CB vaststellen dat FB over de eerste 9 de laagste score had weten neer te zetten. CB weet dan de zaak achteloos recht te zetten door in de tweede 9 een score van 35 te laten noteren ! Persoonlijk heb ik genoten van de ragfijne puts van CB en het no-nonsense spel van FB. Overigens bleek FB bij hole 2 een score van 4 te claimen terwijl iedereen toch tot een telling van 5 was gekomen. FB spreekt dan over een ‘viertje’ in de ijdele hoop dat het ‘tje’ alle twijfel over de juistheid van de score wegneemt. Het was maar goed dat HvL nog in Oostenrijk zit want anders waren de rapen gaar geweest. Al met al weer een prima golfdag met goed spel en een baan in prima conditie.

Match tegen Ruud van Dalen vrijdag 12 juli

Helaas is CB op 12 juli aan het zeilen op de Oostzee zodat er een vervanger gevraagd gaat worden. Zoals bekend starten we die dag om 9 uur. Ruud van Dalen gaat de matchplay-indeling maken en deze zal via de app worden doorgegeven.

De speler met de laagste Hcp van het team Ruud speelt tegen de speler met de laagste Hcp van het team Eppe en zo verder. De onderstaande Hcp’s gelden voor ons team :

Volgende week : afwezig CB , TB (HvL en Dvd wellicht wel aanwezig ?).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s