20190531 resultaten

Kort deze dag en dat was voor het laatst in september vorig jaar !

Maar wel met hole 5 Lang !

Aangekomen bij de eerste tee-box bleken er 2 mensen te staan die op het punt stonden om te gaan starten maar na bestudering van onze flight werd ons terstond voorrang verleend. “Wij houden u anders alleen maar op” klonk het.

Und dann ging es schon Los.

Mooie scores en voor het eerst hole 5 weer ‘lang’ gespeeld. Door de nieuwe waterhindernis (penalty area) aan de rechter kant van hole 5 is het zaak om de bal ofwel rechtdoor te spelen ofwel aan de linkerzijde van de fairway te houden. Dit lukte bij hole 5 prima bij iedereen maar na de turn (hole 14) had EN een narrow escape en ging HW nat. TB verknalde deze hole door bij de 2e slag het water te vinden en vervolgens de bunker. Quel malheur !

De eerste 9 gingen voor iedereen prima met EN 34, HW 39 en TB 37. Na de turn bleef HW excelleren en moest TB een lelijke 9 noteren. EN liep een solide zakelijke ronde en wist de zaak bij elkaar te houden (zo heet dat tegenwoordig als iemand gewoon doet wat hij moet doen).

Al met al weer een prima dagje. EN nuttigde een uitsmijter zonder brood, HW een omelet spek-kaas en TB een broodje warme worst.

Volgende week aanwezig : EN DvD FB HW TB

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s