20190405 resultaten

HEEL leuk om weer eens op een grote baan te spelen. Lekker zonnetje en een leuke ontvangst bij de golfclub. De super voucher van FB kon probleemloos worden verrekend zodat de green fees voor een ieder heel acceptabel waren , waarvoor dank aan FB !

Opnieuw bleek dat het spel op een grote baan van een andere orde is. HW bleek deze dag de man in vorm te zijn. Mooie afslagen en weinig fouten en dus een goede score. Na afloop werd er een snackplankje besteld met vlammetjes , frikandellen , bitterballen en diverse sauzen. De ober (wie kent dit woord nog ?) zei dat wij er patent uitzagen en dat zo’n snackplankje zonder probleem aan ons geleverd kon worden.

Volgende week : Golf bij Roberto !

Golfpark de Turfvaert Zwart Moerken 12, Rijsbergen.
10.20 flight1 10.30 flight2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s