20190315 resultaten

De hele week van die ‘Regenschauer’ en dan toch weer mooi droog als de heren gaan spelen ! HW wist deze keer EN voor te blijven en dat is een hele mooie prestatie. Wellicht door het Fit4Golf-programma gecombineerd met een sobere levensstijl ?

FB , kortelings nog getroffen door een heel naar virus, was weer van de partij en maakte een afgetrainde indruk. Op doktersadvies nuttigde hij vandaag na de match een broodje worst om weer aan te sterken.

Volgende week zijn de wintersportboys HvL en EN afwezig. DvD is weer van de partij.

Upcoming events

  • 5 april (‘s-middags) Golfclub Westerpark Zoetermeer 9 holes NB het 9 holes tarief op de vrijdagen is best wel pittig namelijk € 34,50 maar Delfland bijvoorbeeld rekent 33 euro. De gouden tijden van de vouchers van RM zijn helaas voorbij.
  • 12 april Golf bij Rob
  • 24 mei Match tegen Ruud van Dalen (datum is ‘met potlood’ genoteerd)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s